CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 Jun 2013

Saya sedang mencari 3 buah rumah untuk di makeover secara percuma, anyone? ;)

Sempena hari raye semakin hampir nie ktorg laki bini mmg suke giler sgt2 if ade org dtg n makeover umh kami nie...klo PERCUMA lg suke okey!!! mn nk dpt PERCUMA zaman skrg nie kn...sape kate xde? xcaye korg bc kt entry nie....haaa caye kn...

Nadia...harap2 ayat ktorg suami isteri nie dpt memikat hati anda utk memilih kami sebagai pemenang..peace =)

corak pilihan kami....heehehhe

" Saya nak www.nadiafarahida.com memilih rumah saya untuk dimakeover oleh Wall makeover by Na dengan design pilihan saya ini kerana kami rasa rumah kami ini sangat-sangat memerlukan perubahan terutama pada ruang dinding yang begitu nampak suram. Selain itu pembahagian ruang sangat tidak menyerlah kerana keadaan serta reka bentuk ruang rumah ini sangat minima untuk menghasilkan idea serta dekorasi yang sesuai. Sudah 3 tahun kami bertinggal di rumah ini namum sebarang perubahan tidak pernah dilakukan. Bukan kerana tidak mahu melakukan perubahan tetapi kekeringan idea untuk diadaptasikan ke atas umah mengakibatkan kami tidak mempunyai KEYAKINAN. Walaupun sering menjadi peminat setia blog Nadia, setiap entry nya dibaca dengan penuh ke khususkan, namum rumah ini tetap begini iaitu seperti sediakala...Ikhlas kami katakan kami bukan pengarang yang baik tetapi kami cuba sebaik mungkin untuk menyertainya.


sekian, terima kasih

yg ikhlas
bieyah & jai




24 Jun 2013

++ blueberry cheese tart ++

Arini aku kecur tgk makanan nie..rs nk melantak sebalang bile azan maghrib berkumandangan....tp mn nk carik nie...msti la kne oder dlu....opsss...aku pose yer bkn mengidam

 aku suke akk nie buat cheese tart....sggup g amek kt putrajaya...klo pns2 lg sdp...cair dimulut gitu...



19 Jun 2013

WW



XDE M.O.T.I.F...OK BYE



14 Jun 2013

++ STRESS ++


Ya Allah stress nye aku arini....mn dokumen kerja aku hilang....mn aku letak nie...adoiii...mje aku nie slalu jd persinggahan mcm2 org....jgn agkut skli dokumen tu sedey...adoiiii....pening kpale aku nie.....

11 Jun 2013

++ 3rd Anniversary ++

Ari ni anniversary ktorg yg ke 3..no special present for him...xde suprise2 pon...okey...

photo eksklusif nie (perasaan) pic thn lps....utk thn nie xde pic cm gini pon..tggu raye je nti
buat ms nie ktorg msih br3...hehehe



7 Jun 2013

++ he3x ++