CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

2 Mar 2012

++ Babyairis Shop ++

Lepas aku branak ari 2 dok umh rjin sgt mnbeli brg2 utk airis on9..almklum la gaji time branak kn...xkuar lgsg...cume utk byr kete n hal2 trtntu jerk....asik2 beli..pntg tgk yg comel2...last2 aku cm trniat nk ade on9 shop sndri..Time dh start kje lps abes pntg (coti 70hari jer) aku pn mule tbuhkn babyairis shop kt fb...

smpai la skrg............tp....bbrape minit yg lps fb aku kne locked akibt trlalu banyak hntr msg kt org...phm2 jela fb nie add rmai2 org pn kne block utk add org....pnh skali aku smpai 2weeks xbleh add customer...

now aku fust giler sbb kt fb nie la aku jual brg2 bby, kain shantung n scaf fareeda yg preloved...tension giler aku.....Sori Airis...lps nie ibu dh xde duit tmbhn dh...Cian kamu....

kpd sesiapa customer..lps nie on9 pkai blog Babyairis Shop yer...kite pkai blog pulak...(sebaik mmg dh stndby dr dlu blog nie)

 aku hrp2 sgt2 bnde akn okey dgn sndri nyer

no phone dh msuk kn tp harammmm...xde reply pn utk bg code...

2 comments:

  1. mcm aku kene aritu je B..emm..tp aku godek2,dah ok dah..

    ReplyDelete
  2. yat..sebaik dh okey yat..code nye aku dh dpt...syukur beb

    ReplyDelete